Matrimoniale Mira

Locul ideal de a intalni Sufletul Pereche!

Matrimoniale Mira

Locul ideal de a intalni Sufletul Pereche!

Agentia Matrimoniala Mira, cu sediul central in Italia, are o vechime de aproape 30 de ani in acest domeniul, avand ca filiala si Romania, in judetul Cluj, localitatea Cluj-Napoca, fapt care denota seriozitate si profesionalism, doua dintre caracteristicile esentiale pentru a castiga increderea posibililor clienti.

De ce Agentia Matrimoniala Mira?

 

Intotdeauna au existat agentii matrimoniale pentru ca mereu au existat persoane singure in cautarea iubirii, in cautarea persoanei cu care sa isi intemeieze o familie.

In trecut erau petitorii (petitoarele) sau direct familiile interesatilor, pe urma era casatoria prin corespondenta ( sa nu uitam perioada razboaielor cand soldatii erau asteptati de viitoarea sotie la intoarcere fara sa se fi cunoscut); pe urma societatea a evoluat si prin corespondenta isi schimbau si cate o fotogafie, “cate filme de neuitat am vazut unde soldatul la sosirea in gara cauta cu privirea fata din fotografia pe care o tinea in mana”… aceste modalitati de cunoastere au luat multe forme in ultimii ani, devenind un serviciu cunoscut, apreciat si cautat de multi singles indiferent de varsta.

Agentia Matrimoniala Mira este prezenta pentru voi, pentru a va consilia in alegerile vostre, in a va indruma catre persoana potrivita – noi nu va vindem o persoana, dar incercam sa organizam intalnirea cu acel EL/acea EA care sa va completeze, sa va stea alaturi, alaturi de care sa formati un INTREG.

Ani dedicati studiului, te regasesti singur, locuiesti intr-o zona retrasa fara posibilitati de a socializa… Esti o persoana ocupata in munca si nu poti sa iti permiti sa te intalnesti cu colegii, cu clientii, cu cei cu care esti in contact..de ce sa nu profiti sa cunosti alte persoane? Ai incheiat o relatie de prietenie, de casatorie, ai ramas vaduv/a, de ce sa continui in singuratate? Nu uitati : TOTI AVEM DREPTUL DE A AVEA PE CINEVA ALATURI, TOTI AVEM DREPTUL DE A INCEPE O NOUA VIATA!

Astazi suntem expansivi, plini de curaj si de dorinta de a ne trai propria viata asa cum dorim si bineinteles ca toti cei care nu au un partener viseaza o viata in doi. A te adresa unei agentii matrimoniale este normal, este necesar de multe ori.

Incet, incet aceste lucruri “tabu” au inceput sa dispara, si agentiile matrimoniale au ajutat in aceasta transformare, in a ne elibera de aceasta mentalitate, in a ne simti liberi sa ne exprimam dorintele, sentimentele noastre,in a fi liberi sa incepem o noua viata.

Cei necasatoriti erau descurajati de faptul ca nu gasesc pe nimeni, celor divortati le era frica de a nu fi judecati preferand sa ramana in singuratate, iar cei vaduvi nu acceptau ideea de a avea un alt partener.

Cei necasatoriti erau descurajati de faptul ca nu gasesc pe nimeni, celor divortati le era frica de a nu fi judecati preferand sa ramana in singuratate, iar cei vaduvi nu acceptau ideea de a avea un alt partener.

In Romania, ca orice nou serviciu, la inceput a fost privit cu neincredere, datorita comunismului rusinandu-se sa isi spuna “in public” sentimentele, sa se expuna, sau mai bine zis sa recunoasca ca doresc sa inceapa o relatie serioasa.

In Occident si in America, in mod special, este normal ca fiind singur sa te adresezi unei agentii matrimoniale, timpul tot mai limitat in a socializa, dorinta de siguranta, lipsa de incredere in necunoscuti, sunt principalele motive pentru care tot mai multi singles sunt dornici sa se adrese unei agentii matrimoniale.

Agentia Matrimoniala Mira este una dintre primele agentii create si conduse de catre o persoana de nationalitate romana in Italia, are mai multe sedii in Italia in franciza, tocmai pentru ca si in agentia din Cluj-Napoca vin persoane din toata tara care ne solicita serviciile am hotarat sa deschidem mai multe filiale in Romania la fel ca si in Italia in franciza, dand posibilitatea persoanelor interesate pentru aceasta activitate sa beneficizie de ajutorul, pregatirea noastra, modelul nostru de lucru "maxima colaborare" cu o mica investitie se poate crea o activitate in continua crestere si in Romania.

Numarul persoanelor din Romania care se adreseaza noua este in continua crestere, inseamnand ca tot mai multe persoane din tara apreciaza serviciile nostre.

Daca ai o relatie, incearca sa o salvezi… daca nu exista o alta posibilitate si daca esti liber/a… noi suntem alaturi de tine!